Art Meets Art Like a Virgin

575 Lei

Preț Bestvalue

575 Lei
115 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Like a Virgin Art Meets Art Parfumuri Niche 50 ml

Conceptul A.M.A. (Art Meets Art) de a conecta parfumul și muzica, utilizând ingrediente vegane și numind compozițiile după cântece populare, este o abordare inovatoare și creativă în industria parfumurilor de nișă. A.M.A. explorează interacțiunea dintre parfum și muzică, două forme de artă care pot influența puternic simțurile și emoțiile oamenilor. Această conexiune adăugă o dimensiune unică și emoțională parfumurilor. Faptul că A.M.A. utilizează ingrediente vegane în compozițiile sale arată un angajament pentru sustenabilitate și etică în industria parfumurilor.


Like a Virgin este conceput pentru a evoca o senzație de prospețime și puritate, cu arome florale delicate și arome de fructe. Combinarea de trandafir, bujor și frezie oferă o experiență olfactivă plăcută și feminină. Notele parfumului includ arome de trandafir, bujor, frezie, Paradisone și un acord de mosc creat de maestrul parfumier Alberto Morillas. Aceste arome florale contribuie la caracterul moale și luminos al parfumului. Parfumul este structurat în trei straturi olfactive. Notele de vârf includ mandarină, note acvatice, ambrox și mosc. Notele de mijloc includ frezie, peony, trandafir și Paradisone. Notele de bază constau în arome lemnoase moderne.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
GEN
Unisex
MIROS
Floral
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Mosc
NOTE DE BAZA
Ambrox
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Bujor, Mosc, Frezie
TIP NICHE
Apa de parfum
ACORDURI PRINCIPALE
Lemos, Mosc