Maison Noir Icarus 347

563 Lei

Preț Bestvalue

563 Lei
112,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Icarus 347 Maison Noir Parfumuri Niche 50 ml

Icarus 347 este o experiență olfactivă captivantă și modernă, concepută pentru aventurierii înrăiți. Cu o bază puternică de boabe de tonka și ambroxan, această aromă te poartă într-o călătorie senzorială îndrăzneață și sofisticată. Pepenele și mărul verde dau tonul dansului aromatic, completate perfect de zmeura și mărul roșu, creând o primă impresie vibrantă și captivantă. Aroma evoluează apoi către elegantele note de patchouli, boabe de tonka și ambroxan, care aduc un strat cald și memorabil. Cu fiecare notă, te înfășoară într-o urmă distinctă și de neuitat, definind un parfum modern, captivant și sofisticat pentru cei care nu se tem să meargă până la capăt pentru a atinge succesul. Maison Noir s-a născut din pasiunea nelimitată pentru arome unice și de înaltă calitate, care îi inspiră pe oameni să urmeze noi căi și îi împuternicesc să fie cine vor să fie.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
GEN
Unisex
MIROS
Verde, Fructat
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Pepene galben, Acord de măr verde
NOTE DE BAZA
Boabe de tonka, Muschi, Ambroxan
SEZONALITATE
Vara, Primavara
NOTE DE MIJLOC
Zmeura, Paciuli, Acord de măr roșu
SENZATIE PARFUM
Eleganta
TIP NICHE
Apa de parfum