Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

ZILNIC,
PRETURI ATRACTIVE

Explore the private shopping islands!

Cu SMART BUY, ajungi in cele mai selecte destinatii de shopping create vreodata. Aventureaza-te in fiecare zi pe o insula secreta si descopera parfumuri, cosmetice si bauturi exceptionale, la preturi imbietoare.

FLOAT OVER SCENTS WATERFALL

Refreshing notes & prices

LOOK REGAL IN MAKEUP PALACE

Sublime colors & prices

CONQUER THE HIGHEST BEAUTY MOUNTAIN

Top skincare & prices

FIND THE HIDDEN LIQUOR TEMPLE

Finest bouquets & prices
DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.