Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

PRADA PARADOXE

Expresia esentiala a feminitatii.
Un parfum imposibil de incadrat in tipare.

PRADA CANDY

O noua fateta a feminitatii Prada: exploziva, excesiva si pasionala.

PRADA LUNA ROSSA

Aroma masculina Prada inspirata de tehnologie si descoperirea performantei.

LES INFUSIONS

Esenta amintirilor: o oda adusa traditiei si nostalgiei senzoriale.

DESCOPERA PARADOXUL PRADA

PRADA PARADOXE

PARADOXE este noul parfum feminin reincarcabil ce poarta semnatura couture Prada, este expresia esentiala a feminitatii. Un parfum imposibil de incadrat in tipare, care mereu se reinventeaza pe piele si evolueaza.

O noua dimensiune senzoriala, o conexiune atemporală si avangarda dintre natura si inovatie intr-un parfum cu buchet floral. Indragostiti-va de contrastele prospetimii mugurilor de Neroli si de căldura vibrantă a notelor de ambra, toate infuzate cu o molecula revolutionara de mosc, pentru un parfum subtil, dar remarcabil.

DESCOPERA LUNA ROSSA

LUNA ROSSA OCEAN

 

Luna Rossa Ocean, noul parfum de la Prada. O interpretare masculina ce imbina pasiunea pentru inovatii digitale si tehnologii emergente cu spiritul dinamic, sportiv al barbatului care nu ezita sa infrunte pericolele, in cautarea unor noi provocari. Un univers acvatic care se contopeste cu pasiunea barbatului aventurier pentru navigatie extrema si tehnologie.

NATURA AUGMENTATA DE TEHNOLOGIE

 

Prada Luna Rossa Ocean glorifica dinamismul Simbiozei dintre om si natura. Maestri parfumieri Carlos Benaim si Anne Flipo au descoperit sursa celor mai rafinate ingrediente naturale si au redat cu maiestrie printr-o tehnologie moleculara inovatoare prospetimea, intensitatea si eleganta ingredientelor.

DESCOPERA O LUME DE ZAHAR

PRADA CANDY

 

Avand o inclinatie catre cultura POP, si un strop din flirtul Nouvelle Vague, Prada Candy este jucaus, intens, obsesiv si captivant.

DULCELE PERFECT

 

Rozul socant, o silueta retro-futurista si o atitudine indrazneata, estetica Prada Candy denota rafinament la superlativ.

DESCOPERA LES INFUSIONS

LES INFUSIONS

 

O oda dedicata trecutului si totodata o alegorie a lumii moderne, o reinterpretare a procedeelor parfumeriei antice in forme care se simt integral moderne.

ESENTA AMINTIRII

 

O compozitie vie, dar subtila, a artizanatului suprem si al amintirilor efemere. Experienta este una de deja-vu, un flirt olfactiv cu un trecut care priveste indraznet catre viitor.

BESTSELLERS

NOUTATI

SETURI

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.