Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

WELCOME TO THE ENGLISH GARDEN

Cand ploua cu cele mai delicate picaturi florale, cand se insenineaza si vantul adie cu arome fructate si dulci ca mierea. Da, cam asa e vremea londoneza, si chiar asta e cea mai buna vreme sa faci cunostinta cu blenduri si ingrediente tipic britanice. Jo Malone London te va incanta cu cele mai minunate compozitii, din care niciodata nu lipsesc florile, fructele si plantele aromatice culese din gradina. Deschizi un parfum sau o apa de colonie semnata Jo Malone London si vei simti pe loc ce inseamna eticheta britanica si… vremea surprinzatoare.

JO MALONE LONDON

Enchanting fragrances

Pe cat de simple prin naturaletea ingredientelor, pe atat de complexe prin intensitatea trairilor pe care le evoca, creatiile olfactive ale brandului Jo Malone London au fost concepute pentru a fi combinate intre ele si a-ti putea personaliza parfumul pe stilul tau.

JO MALONE LONDON

Care for your skin

Relaxeaza-te si rasfata-ti simturile cu aromele Jo Malone London inclusiv sub forma produselor de lux pentru corp si baie. Retraieste momente unice cu ajutorul notelor vibrante, inspirate de natura. Produsele sunt ambalate in cutii speciale, decorate cu o panglica eleganta, astfel ca poti inclusiv sa le oferi cadou.

Ingredients

Inspirate de natura, aromele Jo Malone London sunt florale, fructate, condimentate sau in mixuri de plante aromatice, ceea ce replica atmosfera simpla, dar luxurianta a unor colturi din gradini secrete sau livezi bogate. Enter a world full of delightful scents that can be entirely yours!

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.