NEW

Rule Fragrances #7 Bold

788 Lei

Preț Bestvalue

788 Lei
157,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

#7 Bold Rule Fragrances Parfumuri Niche 100 ml

Rule Fragrances #7 Bold este un parfum cu o prezență puternică și distinctivă, ce atrage atenția și emană încredere în sine. Este destinat celor care sunt siguri pe ei și nu ezită să-și exprime sentimentele sau să vorbească deschis. Acest parfum este ca un design unic, care combină caracteristicile misterioase ale copacilor înrădăcinați în centrul său. Notele dominante de cedru, cashmere, vetiver și patchouli creează o experiență olfactivă profundă și memorabilă. Aceste arome evocă senzația de libertate și eternitate, aducând un plus de forță și rafinament celui care îl poartă.

GEN
Unisex
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Lemnos
TIP NICHE
Extract
NOTE DE VARF
Lamaie, Grapefruit
NOTE DE BAZA
Vetiver, Paciuli, Lemn de Guaiac, Cashmeran
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Boabe de tonka, Crin