Rituals The Ritual of Karma Body Shimmer Oil

100 Lei

Preț Bestvalue

100 Lei
20 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

The Ritual of Karma Body Shimmer Oil Rituals Produse pentru dus si exfoliere 100 ml

Rituals simbolizează acele momente în care tu ai grijă de tine! Acestea sunt momentele de liniște, relaxare ori energizare, pe care le poți obține prin diverse ritualuri de îngrijire personală în funcție de nevoile tale din acel moment.


Uleiul strălucitor de corp din colecția The Ritual of Karma este un produs luxos, special conceput pentru a oferi pielii o strălucire radiantă și o hidratare profundă. Acest ulei strălucitor conține uleiuri prețioase de jojoba, măsline și șofran, care pătrund în piele în profunzime și îi redau elasticitatea și suplețea.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Ulei
BENEFICII LOTIUNE
Stralucitor, Finisaj satinat, Hranire, Calmare