NEW

Glamfox Kiwi & Lemon Whipped Foam Cleanser

62 Lei

Preț Bestvalue

62 Lei
12,40 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Kiwi & Lemon Whipped Foam Cleanser Glamfox Demachiant si toner 150 gr

Glamfox este un brand de cosmetice naturale care își propune să ofere produse de înaltă calitate, vegane, fără gluten și cruelty-free, în timp ce promovează sustenabilitatea și responsabilitatea socială și ecologică. Prin utilizarea ingredientelor naturale și a practicilor de fabricație etice, Glamfox se angajează să ofere opțiuni cosmetice care să fie blânde atât față de piele, cât și față de mediul înconjurător.


Experimentați o curățare delicată și hrănitoare cu spuma de curățare Berries Whipped, infuzată cu extract de fructe de pădure pentru a vă revigora și răsfăța pielea. Spuma de curățare Berries Whipped este alegerea perfectă pentru cei care doresc o curățare eficientă și hrănitoare, fără a compromite echilibrul natural al hidratării pielii. Transformați rutina dvs. de curățare într-o experiență plăcută și răsfățați-vă pielea cu beneficiile revigorante ale extractului de fructe de pădure!

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
150 gr
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplicați produsul pe față umedă și se masează ușor până se obține spumă. Clătiți cu apă caldă.
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Spuma
BENEFICII LOTIUNE
Curatare