NEW

Kilian Love, Don't Be Shy

1.600 Lei

Preț Bestvalue

1.600 Lei
320 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Love, Don't Be Shy Kilian Parfumuri Niche 100 ml

Kilian Hennessy a transpus în tărâmul magic al parfumeriei viziunea moștenită de la predecesorii săi, fiind inspirat de aromele emanate din pivnițele de cognac. Kilian consideră că parfumul reprezintă maniera absolută prin care putem exprima fiecare aspect al personalității noastre.


Parfumul Love, Don't Be Shy este o fragranță captivantă și seducătoare, care explorează lumea iubirii și seducției. Această aromă debutează cu note de neroli, o floare de portocal și marshmallow, care creează o primă impresie inocentă și dulce, asemănătoare primei iubiri. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, se dezvăluie trandafirul moale și gingășia iasomiei, subliniate de acordul de marshmallow. În cele din urmă, parfumul evoluează într-o bază senzuală de chihlimbar, sugerând profunzimea și intimitatea unei relații autentice.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
ZI/NOAPTE
Zi
MIROS
Floral
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Neroli, Bergamota
NOTE DE BAZA
Vanilie, Rodie, Mosc, Bezea
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Floare de portocal, Trandafir bulgaresc