NEW

Costume National Free d'Homme

364 Lei

Preț Bestvalue

364 Lei
72,80 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Free d'Homme Costume National Parfumuri Niche 50 ml

Free D' Homme incitantă îmbrățișează renașterea, prezentând un bărbat care renunță la stereotipuri și se reinventează pentru a-și exprima autenticitatea. Deschiderea parfumului surprinde cu energia sclipitoare a uleiului de lămâie Sfumatrice Primofiore și a uleiului de lime din Mexic, aducând nuanțe revigorante și revitalizante. Inima parfumului aduce un contrast elegant și sălbatic, îmbinând nota strălucitoare a acordului de floare de șofran, cu nuanțe calde, condimentate, florale și ușor piele, alături de notele puternice lemnoase, animale și de piele ale Cypriol. Fațetele calde și puternice oferă adâncime compoziției cu Ciste Absolute LMR și notele sale ambrée, dulci, cu accente de piele, în timp ce acordul Mystic Incense aduce arome condimentate, lemnoase, rășinoase și balsamice, completând cu uimire întreaga experiență olfactivă.

GEN
Barbati
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Oriental
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Ulei de Lime din Mexic, Ulei de lamaie sfumatrice primofiore
NOTE DE BAZA
Tamaie, Ciste absolute LMR
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Ulei Cypriol sau Nagarmotha, Floare de șofran