Validează Bilet
Validează
un bilet de avion

Validează acum un bilet de avion și bucură-te de accesul prioritar la shopping Duty Free online și profită de privilegiile rezervate calatorilor: prețuri Duty Free și livrare gratuită la comenzi de peste 100 lei și in easybox, indiferent de valoare.

Lancôme

Frumusetea femeilor trece dincolo de aparente. Este un trandafir pe care Lancôme il oferă femeilor. Este o emotie pe piele, o trezire a tuturor simturilor, reflexia unei armonii intre inimă, trup și spirit. Credem cu tărie că fiecare femeie are frumusetea sa unică și dorim să oferim tuturor libertatea de a inflori prin cele mai frumoase inovatii știintifice. Pentru Lancôme, frumusetea de maine va fi vie, generoasă, multidimensionala.

Parfumuri
Ingrijirea pielii
Machiaj

NOUTATI

BESTSELLERS

DUTY FREE PRICES Inspirați de frumusețea călătoriei, am creat locul care să se ridice la standardele tale cele mai înalte. Descoperă brandurile de renume și beneficiază online de prețurile Duty Free.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox (max. 3 produse), indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.