Lancaster Sun Perfect Perfecting Fluid SPF 50

211 Lei PRB 275 Lei

Preț Bestvalue

211 Lei
42,20 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sun Perfect Perfecting Fluid SPF 50 Lancaster Protectie solara 30 ml

Lancaster este unul dintre pionierii produselor de protecție solară, ce îți aduce mereu produse de care te îndrăgostești instant.


Sun Perfect Perfecting Fluid este o alegere excelentă pentru protecția tenului împotriva îmbătrânirii premature și a daunelor cauzate de radiațiile solare. Aceasta oferă un nivel ridicat de protecție solară, ajutând să prevină arderea pielii și deteriorarea celulelor cauzată de expunerea excesivă la soare. În plus, crema promite să reducă și să elimine ridurile și petele întunecate, care pot fi consecințele dăunătoare ale radiațiilor solare asupra pielii.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
30 ml
GEN
Femei
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Acest produs multifuncțional poate fi aplicat într-o multitudine de moduri :
1. Aplica inainte de expunerea la soare si re-aplica dupa ce inoti, te stergi cu prosopul.
2. Aplica in fiecare dimineata dupa rutina obisnuita de ingrijire a tenului.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
BENEFICII LOTIUNE
Protectie, Anti-rid, Anti-pete inchise
FACTOR DE PROTECTIE
50
DESTINATIE
Fata