NEW

Rabanne Olympea Parfum
Parfum 50 ml

490 Lei

Preț Bestvalue

490 Lei
98 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Olympea Parfum Rabanne Parfum 50 ml

Olympéa de la Rabanne evidențiază o experiență aromatică captivantă, plină de prospețime și senzualitate. Aportul floral conferă o prospețime vibrantă, evidențiată de aromele bogate de piper roz și esență aromatică de șalvie. Iasomia însorită, trandafirul absolut și floarea de portocal creează un buchet floral captivant. Vanilia, benzoina și moscul adaugă o notă de adâncime și cald în finalul compoziției. Aceste elemente accentuează cele mai hipnotizante aspecte ale senzualității feminine. Sticla iconică Olympéa este prezentată într-un finisaj negru lucios, evidențiind aripile aurii ale frumuseții divine. Combinând negrul și aurul, sticla simbolizează aura divină atunci când lumina interioară strălucește.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Floral
NOTE DE VARF
Acord Vegetal
NOTE DE BAZA
Boabe de vanilie
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
ACORDURI PRINCIPALE
Chihlimbar
NOTE DE MIJLOC
Iasomie
TIP PARFUM
Parfum
AN LANSARE
2024
SENZATIE PARFUM
Eleganta