Gordon's Sicilian Lemon
Gin 700 ml

64 Lei PRB 75 Lei
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare

Preț Bestvalue

64 Lei
12,80 EUR
Se adauga taxa de 0,50 Lei din Sistemul Garantie-Returnare
Nu este pe stoc
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Sicilian Lemon Gordon's Gin 700 ml

Gordon’s a luat naștere în 1769, când Alexander Gordon a construit o distilerie într-o zonă din Londra cunoscută pentru puritatea apei. Alexander și-a început afacerea așa cum și-a dorit să fie mereu, prin utilizarea celor mai calitative ingrediente. Atenția la cele mai mici detalii și concentrația mare de ienupăr au făcut din Gordon’s cel mai recunoscut gin din lume. Acesta a obținut 4 Royal Warrants– garanție ce îl face distribuitor oficial al casei regale și îi certifică poziționarea pe cea mai înaltă treaptă a calității produsului – și un număr impresionant de alte premii internaționale.


Gordons Sicilian Lemon este un produs ce înflorește rețeta originală a lui Alexander Gordon cu 100% aromă naturală obținută din lămâi siciliene. Paleta de arome a produsului balansează perfect notele originale de ienupăr cu savoarea lămâiei siciliene și creează o băutură cu caracter proaspăt, inedit și savuros.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
700 ml
GUST
Herbal, Citric
TARIE ALCOOLICA
37.5%
TARA DE ORIGINE
Regatul Unit
PRODUCATOR
Gordon's
AROMA
Lamai siciliene, ienupar.

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ
La preturile marcate cu simbolul verde se adauga taxa de 0.5 Lei/ambalaj a Sistemului de Garantie-Returnare.