Coach Tabby Shoulder Bag 20

1.467 Lei PRB 2.375 Lei

Preț Bestvalue

1.467 Lei
293,40 EUR
Nu este in stoc.
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Tabby Shoulder Bag 20 Coach Genti de umar

Coach New York, cunoscut în mod obișnuit ca și Coach, este o casă de modă de lux americană specializată în produse din piele - genți, încălțăminte și accesorii, precum și îmbrăcăminte, fiind înființată în 1941 ca un atelier de familie într-un loft de pe strada 34 din Manhattan, cu șase lucrători de pielărie care confecționau portofele manual. Coach licențiază numele și branding-ul său către Luxottica pentru ochelari și Interparfums cu sediul în Paris, pentru parfumuri. Stuart Vevers ocupă funcția de director creativ executiv din iunie 2013.

GEN
Femei
CULOARE
Galben
LATIME(CM)
7
LUNGIME (CM)
21
SISTEM DE INCHIDERE
Capsa
MANERE
Curea de umar
INALTIME(CM)
10
MATERIAL GEANTA
Piele naturala
COMPARTIMENTE
Doua

EXTRAINSPIRAȚIE

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ