Tree Hut Hydrating Sugar Face Scrub

80 Lei

Preț Bestvalue

80 Lei
16 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Hydrating Sugar Face Scrub Tree Hut Demachiant si toner 210 gr

Tree Hut se angajează să ofere fiecărei persoane o experiență plăcută și revitalizantă în fiecare zi, chiar și în timpul dușului. Acest brand de îngrijire a pielii și a corpului, deținut și operat de o familie, oferă produse fabricate în Statele Unite, care transformă rutina de igienă într-un ritual de îngrijire personală.


Hydrating Sugar Face Scrub este un exfoliant facial cu acțiune triplă care te ajută să obții un ten strălucitor și luminos. Formulat cu enzime naturale și acid alfa hidroxi, acest scrub are ca scop exfolierea și revitalizarea pielii tale. Aceste enzime naturale ajută la exfolierea delicată a pielii, îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea celulară. Această acțiune contribuie la un ten mai luminos și mai uniform.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (GREUTATE - GRAM)
210 gr
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Masați ușor o cantitate mică de scrub pe pielea umedă timp de 30-60 de secunde, evitând zona ochilor. Clătiți cu apă caldă. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați de 2-3 ori pe săptămână.
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
FORMULA LOTIUNE
Scrub
BENEFICII LOTIUNE
Netezire, Revitalizare, Hidratare, Iluminare