NEW

Tocobo Vita Glazed Lip Mask
Buze 20 ml

68 Lei PRB 80 Lei

Preț Bestvalue

68 Lei
13,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Vita Glazed Lip Mask Tocobo Buze 20 ml

Tocobo se evidențiază prin abordarea sa unică și profundă asupra frumuseții, punând accent pe inovație și intuiție pentru a oferi produse care nu doar îmbunătățesc aspectul, ci și inspiră utilizatorii.


Vita Glazed Lip Mask este o mască de buze cu un conținut ridicat de vitamina E, ulei de măsline și extract din rodie, special formulată pentru a îmbunătăți textura buzelor crapate și uscate. Această mască de buze luxuriantă oferă o hidratare profundă și hrănire intensă, având un efect imediat asupra buzelor deshidratate.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
20 ml
GEN
Femei
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
FORMULA LOTIUNE
Masca
BENEFICII LOTIUNE
Hranire, Hidratare