Xerjoff Erba Gold

1.395 Lei

Preț Bestvalue

1.395 Lei
279 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Erba Gold Xerjoff Parfumuri Niche 100 ml

Xerjoff a fost fondat de Sergio Momo și Dominique Salvo cu o viziune de a aduce cele mai luxoase materiale și ingrediente în lumea parfumurilor. Cei doi fondatori au dorit să creeze parfumuri excepționale care să se potrivească celor mai opulente stiluri de viață globale. Fiecare flacon de parfum Xerjoff este o bijuterie, o capodoperă artistică realizată din sticlă de înaltă calitate și ambalată într-un înveliș luxos.


Xerjoff Erba Gold este un parfum cu o compoziție olfactivă complexă și captivantă. Notele de vârf, cum ar fi citricele siciliene și bergamota, oferă o deschidere proaspătă și plină de viață, aducând o notă inițială de prospețime și vitalitate. Notele fructate de mijloc adaugă o notă dulce și atractivă la compoziție, ceea ce poate conferi parfumului un caracter plăcut și atrăgător.Notele de bază, inclusiv moscul alb, ambra și vanilia de Madagascar, aduc profunzime, căldură și o notă orientală parfumului. Aceste ingrediente conferă parfumului o rezistență îndelungată și o senzație senzuală. Flaconul parfumului, învelit în catifea galbenă și decorat cu emblema Sospiro, este o prezentare elegantă și luxoasă pentru acest parfum.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
GEN
Unisex
MIROS
Fructat
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Lamaie siciliana, Portocala Siciliana, Bergamota calabriana
NOTE DE BAZA
Mosc alb, Vanilie Madagascar, Ambra
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Fructe
TIP NICHE
Apa de parfum